top of page

Aktiviteter

Opdag spændende aktiviteter på Røsnæs og i Kalundborg-området! Fra naturskønne vandreture langs kysten til kulturelle oplevelser i byens centrum er der noget for enhver smag. Udforsk historiske seværdigheder, nyd en dag på stranden, eller tag på eventyr i det smukke landskab. Velkommen til et væld af muligheder for sjov og afslapning i Røsnæs og Kalundborg!

Billede af Robert Ruggiero
01

Kalundborg Golfklub

Stor og idyllisk 18-hullers golfbane, beliggende midt i den fantastiske natur på Røsnæs. Flere af hullerne ligger tæt på vandet, og vind og vejr gør spillet varierende fra gang til gang. Udfordringer for alle handicaps.

Billede af David Di Veroli
02

Røsnæs havn

Aktivitetshuset på Røsnæs Havn er det ideelle udgangspunkt for at udforske havets muligheder. Fra den tidligere fiskerihavn tilbydes diverse vandsportsaktiviteter og lystfiskeri, samt muligheden for at tage en dukkert året rundt. Havkatten fungerer også som et kajakhotel og har en ny cafékiosk, hvor man kan nyde is og andre lækkerier.

03

Vor Frue Kirke

Vor Frue Kirke i Kalundborg er en imponerende middelalderkirke med sine karakteristiske fem spir. Den er en af Danmarks ældste murstenskirker og et fascinerende eksempel på middelalderarkitektur. Et besøg her giver dig en unik mulighed for at opleve Danmarks historie og arkitektur på nært hold.

Billede af Frederik Rosendahl-Kaa
04

Dyrhøj Vingård

Oplev Danmarks største vingård på Røsnæs! Dyrehøj Vingård byder på spændende vin arrangementer og enestående RÖS-vine. Vil du vide mere om deres unikke druer og solrige klima, så besøg Dyrehøj Vingård - en uforglemmelig vinoplevelse!

Billede af Nacho Domínguez Argenta
Kalundborg_Museum_edited.jpg
05

Kalundborg Museum

Oplev middelalderens magi på Kalundborg Museum! Udforsk renæssancebygningen Lindegården, de gamle bymure og spændende udstillinger om korstog, vikingetiden og meget mere. Velkommen til en rejse gennem tiden på Kalundborg Museum!

14.jpg
06

Røsnæs rundt

Oplev Røsnæs med Røsnæs Rundt! Tag med på en guidet tur gennem 13 landmarks i Røsnæs' smukke natur. Nyd fantastisk natur, spændende historier og aktiviteter til vands og til lands. Røsnæs blev udvalgt til Danmarks nye Naturkanon i 2018 som et af de 15 dejligste natursteder i landet. Tag venner og familie med og oplev det hele selv på Røsnæs Rundt!

bottom of page