top of page

Et sted med historie

Lisbeth Kristian - ejer af Kongsgaard Bed & Breakfast
Kongsgaard Bed & Breakfast - frontview
Billede af værelse på Kongsgaard Bed & Breakfast

Om Kongsgaard

Velkommen til det fortryllende Røsnæs, Sjællands vestligste punkt. Smukt placeret midt i Røsnæs smukke natur ligger vores charmerende Bed & Breakfast, et sted med dyb historie. Her har vi har budt vores gæster velkommen siden 1992, til et gæstfrit område og en lokalkendskab der sikre at du får præcis de oplevelser, du søger.

Gården har gået i generation i århundrede. Olav, som er medejer af gården, er den 10. generation i vores familie. Vi har stamtavler helt tilbage til 1788, der viser et ejerskab siden stavnsbøndernes ophævelse. De nuværende bygninger blev opført i 1928, og indvending bader rummene i naturligt lys og udstråler en indbydende og landlig atmosfære.

Selvom landbrugsdrift ikke længere er en del af vores ejendom, venter vores parklignende have på du kan besøge og nyde dem. Vi tilbyder fem dobbeltværelser til overnatning, alle beliggende på første sal for din komfort og ro.

På stueetagen finder du gårdens oprindelige fællesrum, udsmykket med autentiske bænke og lange borde. Dette indbydende rum står til din rådighed, hvor vi serverer vores lækre morgenmad, der er blev rost i vores gæstebog.

Som ejere af denne historiske ejendom er vi stolte af at kunne bevare Kongsgårdens arv, samtidig med at vi sikrer at dit ophold liver fyldt med gode minder og oplevelser. Besøg os og oplev den fantastiske historie og den naturlige skønhed på Røsnæs, samtidig med at du nyder vores dejlig gård i det familiedrevne Bed & Breakfast.

Curated for You

Galleri

bottom of page